Kan de zorg voor borstkankerpatiënten en erfelijk belasten beter?

dinsdag, 5 februari 2013

Het resultaat

Wat was de vraag

Deze week vraagt B-force hoe tevreden jij bent met de zorg die je nu hebt of het meest recent hebt gekregen, en of/hoe deze zorg beter kan. Deze vraag is tot nu toe door 1.044 mensen beantwoord. De vraag kan nog 3 weken beantwoord worden.

Wat zijn jullie ervaringen

Veruit de meesten van jullie geven de borstkankerzorg in Nederland een voldoende, slechts 4,1% geeft de zorg een onvoldoende. Opvallend is dat 39% de zorg zelfs een 8 geeft. Toch vindt 60% dat de zorg beter kan. De belangrijkste punten die jullie hierbij aangeven zijn: de nazorg, de organisatie van de zorg en de communicatie & persoonlijke aandacht van de behandelaars.

Actie door BVN

De vraag blijft nog 3 weken openstaan. BVN gaat daarna met de cijfers naar buiten treden om breed aandacht te vragen voor betere zorg met behulp van B-force. Want we hebben jullie ervaringen hard nodig voor de juiste richting van die verbeteringen!

Doe mee!

Om mee te kunnen doen aan B-force, moet je aangemeld zijn. Heb je je nog niet aangemeld? Meld je eenmalig aan, dan ontvang je voortaan de vragen die op jou van toepassing zijn automatisch in je mailbox.

Doe mee