Met welk thema krijgen we maximaal aandacht voor de strijd tegen borstkanker in de oktobermaand 2013?

dinsdag, 23 april 2013

Het resultaat

Wat was de vraag

De oktobermaand komt er weer aan. Wij vroegen je namens de samenwerkende borstkankerorganisaties – BorstkankerNL - jouw input voor het thema van de komende oktobermaand. De vraag “Met welk thema krijgen we maximaal aandacht voor de strijd tegen borstkanker in de oktobermaand 2013?” is uiteindelijk door 942 mensen beantwoord.

Wat zijn jullie ervaringen

Meer dan de helft (56%) koos voor het thema ‘1 op de 8 vrouwen krijgt borstkanker: wat betekent dit voor jou als vrouw in Nederland?’. In onderstaande figuur zie je de uitkomst in het geheel.

Actie door BVN

BorstkankerNL vraagt in oktober met één thema gericht de aandacht voor borstkanker. Dit jaar wordt op basis van jullie input het thema:
1 op de 8 vrouwen krijgt borstkanker: wat betekent dit voor jou als vrouw in Nederland?’.

De wijze waarop iedere organisatie dit thema gaat vormgeven wordt te zijner tijd bekend. Houd hiervoor onze website borstkanker.nlTwitter en Facebookin de gaten. Dank voor je stem!

Doe mee!

Om mee te kunnen doen aan B-force, moet je aangemeld zijn. Heb je je nog niet aangemeld? Meld je eenmalig aan, dan ontvang je voortaan de vragen die op jou van toepassing zijn automatisch in je mailbox.

Doe mee