Resultaten beta-fase B-force

zondag, 21 oktober 2012

De bèta-fase van B-force ligt bijna achter ons. Binnenkort is het écht zo ver, dan gaat B-force live. Hieronder geven we een korte indruk van de resultaten die we tot nu toe binnen hebben gekregen.

In de beta-fase hebben ruim honderd deelnemers twee testvragen beantwoord. Als derde vraag vroegen we om feedback op B-force, om het instrumen verder te verbeteren.

Ook was er gelegenheid om aan te geven welke vragen jij belangrijk vindt, zodat we ons een goed beeld kunnen vormen van waar we het snelste mee aan de slag kunnen gaan.

Ervaringen

Vrijwel iedereen begrijpt waar B-force voor staat en de ervaringen met het gebruik van het instrument zijn over het algemeen positief. Praktische verbeterpunten worden nu verwerkt. Ruim tweederde van de deelnemers heeft al een B-force account aangemaakt! Inhoudelijk is het van groot belang de goede vragen te formuleren en wel zodanig dat BVN in actie kan komen met jullie antwoorden. Daar zijn heel goede suggesties voor binnengekomen.

Zodra B-force live gaat, informeren we alle leden van BVN en start een communicatiecampagne om B-force onder de hele doelgroep onder de aandacht te brengen. Het exacte tijdstip van de lancering van B-force is nog niet bekend, bericht volgt!