Vind jij een 'borstkankerapp' wenselijk?

dinsdag, 3 september 2013

Deze week vraagt B-force of jullie ervaring hebben met apps en of jullie iets zien in een ‘borstkankerapp’. 730 mensen hebben de vragen tot nu toe beantwoord.

Het resultaat

De meerderheid van jullie (60%) heeft ervaring met apps via een smartphone of tablet. Een vijfde (21%) heeft hier geen ervaring mee en is ook niet van plan de komende tijd apps te gebruiken. 

In het figuur hieronder zie je de top 3 van wat jullie de belangrijke functies van een mogelijke borstkankerapp vinden (excl. degenen die geen ervaring hebben met apps). 
Uit jullie voorkeuren blijkt dat de app vooral informatief van aard dient te zijn. Slechts een klein deel van jullie ziet liever een interactieve app met chat- en forumfuncties.

De meerderheid vindt dat Borstkankervereniging Nederland (BVN) aan de slag moet met de (door)ontwikkeling van een borstkankerapp (84%) en bijna de helft zou deze ook gebruiken. 16% van jullie vindt dan BVN hier niets mee moet doen.

Jullie geven een duidelijk signaal af dat BVN aan de slag moet met een app gericht op borstkanker. BVN gaat hiermee verder door alle mogelijkheden voor een app in kaart te brengen (haalbaarheid, inhoud, enz).

 

Doe mee!

Om mee te kunnen doen aan B-force, moet je aangemeld zijn. Heb je je nog niet aangemeld? Meld je eenmalig aan, dan ontvang je voortaan de vragen die op jou van toepassing zijn automatisch in je mailbox.

Doe mee