Wat is B-force?

Met B-force kun je online je mening geven over de borstkankerzorg in Nederland. B-force zoekt specifiek naar de ervaring van (ex)borstkankerpatiënten en iedereen die met de ziekte te maken heeft (gehad). Door je ervaring te delen, help je de borstkankerzorg te verbeteren en onderzoek te stimuleren. B-force stelt eenvoudige vragen over jouw ervaring met borstkanker en de zorg. Jij antwoordt en Borstkankervereniging Nederland komt gericht in actie.

Hoe werkt B-force?

Jij antwoordt

Meedoen met B-force is eenvoudig. Meld je eenmalig aan en bij elke nieuw vraag krijg je een e-mail bericht. Daarin staat een link naar de vragen die je vervolgens kunt invullen. Dat kost gemiddeld slechts enkele minuten van je tijd. Na één week maken we  de resultaten bekend, deze staan ook hier op de website.  Gemiddeld stellen we twee keer per maand een B-force vraag. Meedoen is natuurlijk vrijwillig, anoniem en je privacy is gewaarborgd.

BVN neemt actie

Op basis van de resultaten komt Borstkankervereniging Nederland gericht in actie om de borstkankerzorg in Nederland te verbeteren. We houden jou op de hoogte van deze acties via deze website.

Waarom meedoen met B-force?

B-force verzamelt ervaringen van iedereen die met borstkanker en de zorg daaromheen te maken heeft (gehad). Met die ervaringen zet Borstkankervereniging Nederland zich in om de borstkankerzorg in Nederland te verbeteren. Jij deelt je ervaring. Wij zetten het om in gerichte actie. Jouw ervaring is onze kracht.

Waarom eerst aanmelden voor B-force?

Door je aan te melden ben jij als eerste op de hoogte van de laatste B-force ontwikkelingen. Je ontvangt een bericht als er een nieuwe vraag klaarstaat en als er nieuwe resultaten zijn. Je hoeft de website dus niet steeds in de gaten te houden. Tijdens het aanmelden vragen we uiteraard naar je e-mailadres. Ook stellen we achtergrondvragen over jouw situatie ten aanzien van borstkanker, zodat we je niet onnodig een uitnodiging sturen als een B-force vraag niet op jou van toepassing is. Deelname is anoniem en je privacy is gewaarborgd.

aanmelden