Wat is B-force?

Met B-force kun je online je mening geven over de borstkankerzorg in Nederland. B-force zoekt specifiek naar de ervaring van (ex-)borstkankerpatiënten en iedereen die met de ziekte te maken heeft (gehad). Door je ervaring te delen, help je de borstkankerzorg te verbeteren en onderzoek te stimuleren. B-force stelt eenvoudige vragen over jouw ervaring met borstkanker en de zorg. Jij antwoordt en Borstkankervereniging Nederland komt gericht in actie.

Hoe werkt B-force?

Jij antwoordt

Meedoen met B-force is eenvoudig. Meld je eenmalig aan en bij elke nieuwe vraag krijg je een e-mail bericht. Daarin staat een link naar de vragen die je vervolgens kunt invullen. Dat kost gemiddeld enkele minuten van je tijd. Na afloop maken we  de resultaten bekend, deze staan ook hier op de website. Gemiddeld stellen we om de maand een B-force vraag. Meedoen is natuurlijk vrijwillig, anoniem en je privacy is gewaarborgd.

BVN neemt actie

Op basis van de resultaten komt Borstkankervereniging Nederland gericht in actie om de borstkankerzorg in Nederland te verbeteren.

Waarom meedoen met B-force?

B-force verzamelt ervaringen van iedereen die met borstkanker en/of erfelijke aanleg en de zorg daaromheen te maken heeft (gehad). Met die ervaringen zet Borstkankervereniging Nederland zich in om de borstkankerzorg in Nederland te verbeteren. Jij deelt je ervaring. Wij zetten het om in gerichte actie. Jouw ervaring is onze kracht.

Waarom eerst aanmelden voor B-force?

Door je aan te melden ben jij als eerste op de hoogte van de laatste B-force ontwikkelingen. Je ontvangt een bericht als er een nieuwe vraag klaarstaat en als er nieuwe resultaten zijn. Je hoeft de website dus niet steeds in de gaten te houden. Tijdens het aanmelden vragen we je om jouw e-mailadres door te geven. Deelname is anoniem en je privacy is gewaarborgd.

Aanmelden