Wat bepaalt voor jou het resultaat van de behandeling?

dinsdag, 8 januari 2013

Het resultaat

Wat was de vraag

In de eerste vraag van B-force hebben we je gevraagd welke behandeling je hebt ondergaan en wat voor jou het resultaat van de behandeling bepaalt.

We vragen dit omdat we op basis van jouw ervaringen helder willen krijgen welke informatie je vooraf wilt weten als je een keuze gaat maken voor het ziekenhuis waar je behandeld gaat worden.

Wat zijn jullie ervaringen

In de eerste drie dagen hebben 1045 mensen de eerste vragen beantwoord. Dat is fantastisch! De vragen kunnen nog steeds beantwoord worden.

94% van deze mensen heeft een borstoperatie ondergaan (7% preventief ivm erfelijke belasting), 66% chemotherapie, 62% bestraling, 57% hormoontherapie, 10 % immunotherapie. Bij de categorie 'anders'' wordt o.a. genoemd okselkliertoilet en preventieve gynaecologische operaties in verband met erfelijke belasting.35% is nog in behandeling.

In de afbeelding zie je welke 7 aspecten het meest zijn genoemd die het resultaat van de behandeling bepalen.

Actie door BVN

Dinsdag 15 januari stelt B-force de tweede vraag om samen te bepalen welke informatie het belangrijkste is om een keuze te kunnen maken voor een ziekenhuis.  

Doe mee!

Om mee te kunnen doen aan B-force, moet je aangemeld zijn. Heb je je nog niet aangemeld? Meld je eenmalig aan, dan ontvang je voortaan de vragen die op jou van toepassing zijn automatisch in je mailbox.

Doe mee