Wat vind jij van B-force?

dinsdag, 9 juli 2013

Deze week stellen wij jou de vraag wat je van B-force vindt. Inmiddels hebben ruim 700 mensen de vraag beantwoord.

Het resultaat

Jullie doen vooral mee aan B-force om bij te dragen aan betere borstkankerzorg (89%). We zien dat er ook deelnemers zijn die meedoen vanuit beroepsmatige interesse en omdat ze geïnteresseerd zijn in wat er leeft bij patiënten.

Dat wij elke week een vraag stellen vindt de meerderheid goed (80%), omdat jullie nu precies weten wanneer er een vraag/e-mail van B-force komt. 12% van de respondenten vindt iedere week een nieuwe vraag te veel. Een alternatief dat deze groep aangeeft is eens per twee weken. Jullie ervaren het als prettig dat het beantwoorden van B-force vragen weinig tijd in beslag neemt en dat het geen probleem is om een keer de vraag over te slaan. Kritische signalen zijn er richting het formuleren van de vragen en antwoordmogelijkheden.

Ook ervaren jullie de terugkoppeling positief. Jullie zijn nieuwsgierig naar de uitkomsten (62%) en willen weten wat BVN met de uitkomsten doet (48%). Dit laatste blijkt niet voor iedereen altijd helder.

Wij gaan nog beter ons best doen om de vragen en antwoordmogelijkheden zo duidelijk, eenvoudig en compleet mogelijk te formuleren. De acties die uit B-force voortkomen zullen we nog meer met jullie delen. 

Heb je de vraag nog niet beantwoord, deel je mening over B-force dan alsnog. Klik hier.

Doe mee!

Om mee te kunnen doen aan B-force, moet je aangemeld zijn. Heb je je nog niet aangemeld? Meld je eenmalig aan, dan ontvang je voortaan de vragen die op jou van toepassing zijn automatisch in je mailbox.

Doe mee