Wat vind jij van B-force? (vervolg)

dinsdag, 16 juli 2013

Deze week stellen we je een vervolgvraag om te evalueren wat jij van B-force vindt. De vraag is inmiddels door 647 deelnemers beantwoord.

Het resultaat

Bijna 1 op de 3 mensen die de vraag hebben beantwoord, deelt vragen en uitkomsten met anderen en/of stimuleert anderen ook mee te doen met B-force. Als belangrijkste reden noemen jullie dat de uitkomst interessant is voor anderen, of voor jezelf. Jullie stimuleren anderen vooral om mee te doen met B-force, omdat je net als wij wilt dat zoveel mogelijk mensen de B-force vragen beantwoorden.

Degenen die B-force nog nooit onder de aandacht van anderen hebben gebracht, gaven aan dat ze daar simpelweg niet over nagedacht hadden. Uit de open antwoorden blijkt dat het niet kennen van lotgenoten ook een reden is waarom jullie B-force niet delen of stimuleren bij anderen. Ook wordt als reden genoemd: het is een keuze die ieder voor zich moet maken en die je niet aan een ander wilt opdringen.

 

De afgelopen weken vroegen we je wat jij van B-force vindt. Deze vragen blijven nog twee weken openstaan, zodat zoveel mogelijk deelnemers hun ervaring kunnen delen. Jullie positieve en negatieve ervaringen gebruiken wij om B-force nog beter te maken. En met jullie tips hopen we nog meer mensen bij B-force te kunnen betrekken. Want hoe meer mensen deelnemen, hoe sterker we staan!

Als je je mening over B-force nog niet hebt gegeven, kan dit dus nog:

Beantwoord de eerste vraag >>

Beantwoord de tweede vraag >>
 

We houden je op de hoogte van nieuwe B-force ontwikkelingen.

Doe mee!

Om mee te kunnen doen aan B-force, moet je aangemeld zijn. Heb je je nog niet aangemeld? Meld je eenmalig aan, dan ontvang je voortaan de vragen die op jou van toepassing zijn automatisch in je mailbox.

Doe mee