Wat zijn jouw wensen ten aanzien van ons blad B?

dinsdag, 25 juni 2013

We vroegen je aan te geven over welk medisch onderwerp je meer zou willen lezen in ons blad B en waar jij vindt dat je ons blad moet kunnen vinden. Tot nu toe hebben er ruim 650 mensen antwoord gegeven.

Het resultaat

Medische onderwerpen in B
De twee onderwerpen die op dit moment hoog scoren zijn: ‘Het pathologisch rapport’ (59,9%) en ‘Chemobrein’ (58%). Ook het onderwerp ‘Hartschade als gevolg van behandeling van borstkanker’ scoort hoog (48,9%).

Verkrijgbaarheid B
Uit de antwoorden blijkt dat veel mensen ons blad verwachten bij de behandelend arts, op de polikliniek in het ziekenhuis (mammacarepoli) en op de website van BVN. Ruim 36% geeft aan het belangrijk te vinden dat B verkrijgbaar is via de huisarts.

 

Op basis van de resultaten tot nu toe scoort het onderwerp ‘Het pathologisch rapport’ het beste. In editie 9 en/of 10 van ons blad B besteden we in een van de medische rubrieken (Medische les, B-handeling of B-proefd) uitgebreid aandacht aan dit onderwerp. B9 verschijnt in december 2013 en B10 in april 2014. 

Bij de totstandkoming van de artikelen werken we nauw samen met medisch specialisten. In het eerstvolgende redactieoverleg bespreken we of we ook andere onderwerpen uit de B-force vraag met een hoge score aandacht kunnen geven in ons blad.

Doe mee!

Om mee te kunnen doen aan B-force, moet je aangemeld zijn. Heb je je nog niet aangemeld? Meld je eenmalig aan, dan ontvang je voortaan de vragen die op jou van toepassing zijn automatisch in je mailbox.

Doe mee